7/2/20

QUÈ HEM DE FER SI VOLEM RECICLAR PILES I OLI A L'ESCOLA?


ALGUNES DE LES ACCIONS QUE FEM COM ESCOLA VERDA SÓN ...


Aquesta setmana, hem presentat a l'alumnat d'educació infantil, quatre accions per millorar la sostenibilitat del nostre planeta. Ho hem fet perquè com a ESCOLA VERDA, HEM D'EDUCAR-LOS EN LA SOSTENIBILITAT.

Ara toca fer-ho també des de casa  !!!


Com puc reciclar l'oli ?

Des de ja fa molts cursos, estem col·laborant amb la cooperativa NOU VERD.
Què és nou verd ?


Nou Verd és una cooperativa d’iniciativa social, reconeguda com a Centre Especial de Treball per la Generalitat de Catalunya. El nostre objectiu és oferir oportunitats laborals i formatives a persones amb discapacitat, especialment amb diagnòstic de salut mental, mitjançant la gestió de serveis i activitats productives, en el marc d’un acompanyament sociolaboral personalitzat i en xarxa amb altres agents socials i econòmics del territori.
Gràcies a aquesta cooperativa, les nostres famílies poden recollir l'oli usat de casa i portar-lo a l'escola per tal de fer-ne biodiesel.

Si vosaltres com a família, voleu participar en aquest projecte, cal que aneu a secretaria de l'escola i demaneu un CLAKI. Se us en donarà un i haureu de deixar 1'50 € en dipòsit que se us retornarà quan volgueu deixar de participar en aquest projecte i retorneu el clcki.

Com funciona el projecte ?

A casa anem recollint l'oil usat dins del claki i quan ja el tinguem ple,el portem a l'escola i el deixem al contenidor que hi ha a l'entrada principal de l'escola. Llavors demanem un claki net a secretaria i continuem reciclant !
 Així de senzill!


Com puc reciclar les piles ?

L'escola és un punt de recollida del programa Apilo de La Generalitat de Catalunya i per aquest motiu, a les entrades de l'escola tenim els coets Apilo XII on hi podem deixar, piles o qualsevol tipus de bateries esgotades.



A continuació us diem quina és a la web de l'Apilo XII on trobareu més informació.
Esperem que tots i totes us feu AGENTS APILO !!!