28/2/20

DIA DE LA PAU I LA NO-VIOLÈNCIA ESCOLAR 2020


 
L'ALUMNAT DE 5È DE PRIMÀRIA PRESENTA LA SEVA REFLEXIÓ

Un curs més, el dia 30 de gener, ha estat un dia especial a l’escola. Aquest curs hem tornat a treballar i reflexionar sobre un fet molt important per la bona convivència de la societat. Aquest fet és la PAU I LA NO VIOLÈNCIA. 

Ho hem tornat a fer, aprenent una mica més del que va ser i fer el gran mestre Pau Casals, ambaixador de la Pau a les Nacions Unides i del qual estem molt orgullosos per poder identificar-nos amb el seu nom.

I també vam parlar d’en MAHATMA GANDHI, perquè és a raó de la seva mort un dia 30 de gener, que a nivell escolar es celebra aquesta diada especial.

Aquest curs com cada curs, l'alumnat de 5è,  han compartit una activitat amb altres alumnes de les escoles de El Vendrell per conscienciar un nou aspecte que pot fer perillar la PAU i aquest és el CANVI CLIMÀTIC.

En definitiva, no volem GUERRES, no volem BARALLES entre germans o germanes, companys o companyes, veïns o veïnes, no volem BURLES,... però tampoc volem QUE EL NOSTRE PLANETA  pateixi un canvi climàtic que no ens permeti viure en PAU.

Aquest és el missatge que ens van fer arribar l’alumnat de 5è amb l’activitat que van preparar i que a continuació us pengem juntament amb la nova cançó de Dóna la Nota que va ser presentada i interpretada pels mateixos alumnes.

           Les petites accions poden produir grans canvis !!!